Behandlingar,Kurser&Workshops

Alla bokningar görs till 073-254 22 76. Telefontid: 9-12.
Betalning sker via swish, kort eller kontanter.
OBS! Avbokning skall ske senast 24 timmar före bokad tid. Vid utebliven avbokning debiteras hela beloppet.

Behandlingar

Tonhealing, 60min 

Behandlingarna kan se lite olika ut beroende på vad det är som ska helas. Jag behandlar din fysiska kropp och ditt biomagnetiska fält. Till hjälp använder jag mina händer, min röst, färgterapi, stämgafflar och klangskålar. Stämgafflarna och klangskålarna kan komma att placeras direkt på din kropp eller en bit ifrån. Toner, vibrationer och frekvenser tränger igenom din kropp och går in och jobbar på cellnivå, renar och balanserar ditt biomagnetiska fält och sätter igång den inre läkande processen och återhämtning. Tonerna gör dig avslappnad och kan hjälpa dig in i ett meditativt tillstånd. Det reducerar stress och får dig att må bättre på alla plan. 

Mer information om vad tonhealing har för positiv verkan på oss kan du läsa under menyn "Om tonhealing". I undermenyerna kan du även läsa om klangskålarnas-, stämgafflarnas- och röstens läkande kraft.

Investering: 700kr

Prova på Tonhealing, 30min

Här har du möjlighet att prova på tonhealing under 30min.

 

Investering: 500kr

Boka din behandling genom att ringa 073-254 22 76. Telefontid: 9-12.

 

 

Bra att veta inför din behandling

 

Kom i god tid före behandlingen så att du hinner landa. Vi börjar med att samtala om vad du önskar ha hjälp med. Behandlingen kommer att utföras på en behandlingsbänk och i vissa fall på mjukt underlag på golvet. Ha gärna kläder som du känner dig bekväm i och som inte tränger eller skaver på något sätt. Efter behandlingen kommer du att ligga kvar några minuter. Vi avslutar behandlingen med ett kort samtal för att knyta ihop säcken. Det är inte ovanligt att man får med sig någon läxa hem såsom det kan blir när man t.ex. är hos sjukgymnasten.

 

 

 

Kurser

Klangbad, 60min, 10ggr.

Kom och bada i toner, vibrationer och frekvenser och fördjupa kontakten med dig själv och allt som omger dig!

Låt tonerna från klangskålar, skallror och stämgafflar hjälpa dig att minska på vardagens tankebrus och komma in i en djup och avslappnande meditation som aktiverar kroppens förmåga till självläkning och återhämtning.

Du kommer att ligga ner på en yogamatta medan jag går runt i rummet och låter de olika tonerna och vibrationerna omsluta dig. Jag kommer även att rena, balansera och centrera ditt energifält under meditationen med hjälp av olika stämgafflar.

Jag jobbar intuitivt och innebär att jag även kan komma att använda mig av min röst och fler instrument under sessionen.

 

Mer information om vad toner och vibrationer har för positiv verkan på oss kan du läsa under menyn "Om tonhealing".

Var:

När:

Investering:

Sista anmälningsdag:

OBS!

Det är viktigt att du bokar din plats genom att ringa 073-254 22 76. Telefontid: 9-12.

Behöver du delbetala? Hör av dig till mig så ordnar vi det.

Workshops

 

Kan du inte komma till mig?

Du kan boka in mig på valfri workshop hos dig. Minimum antal deltagare är 8st. För bokning och mer information om pris kontakta mig på 073-254 22 76 eller på sjalenstoner@gmail.com

 

Släpp loss dina inre toner och hela ditt liv

​Jag är väldigt glad över att få dela med mig av en inspirerande och transformerande dag där du genom olika övningar kommer att lära dig att ta fram dina inre helande toner och att använda din röst som ett helande verktyg.

 

 • Blir du besviken och frustrerad när du sjunger till din favorit sång och upptäcker att rösten spricker när du kommer till de högsta tonerna     eller att du inte når de lägsta tonerna?

 • Hör du till de som helst sjunger i duschen eller någon annanstans i hemlighet trots att du älskar att sjunga?

 • Blir du skräckslagen när du ska prata inför andra?

 • Vill du få bättre styrka i din röst eller få ökad uthållighet när du sjunger?

 • Har du svårt att göra dig hörd, svårt att stå för vad du tycker eller svårt att stå på dig?

 • Blir du ofta missförstådd i det du säger eller känner att du inte når fram till mottagaren?

 • Finns det saker du skulle vilja säga till någon men som du inte kan förmå dig att säga oavsett om det är bra eller dåligt?

 • Vill du förbättra din kommunikation till dig själv och andra?

 • Vill du förbättra din andning?

 •  Har du blivit nedtystad i ditt liv? Har du inte fått uttrycka dig fritt?

 • Vill du lära dig att hela dig med hjälp av din röst?

 • Vill du släppa alla dessa attityder och programmeringar som inte längre tjänar dig?

 • Vi har använt vår röst sedan tidernas begynnelse. Vi har använt det för att kommunicera med varandra och vår omgivning, för att hela och transformera. Vår röst uttrycker vilka vi är och hur vi mår. Det är källan till vår kommunikation och ett sätt att förmedla det vi tror på, det vi behöver och önskar.

 

Vi lever i en tid då vi har möjlighet att jobba med oss själva för att utvecklas och förändras, för att göra oss av gamla programmeringar, för att helas och befrias från den världen som håller oss fast och hindrar oss att vi upplever oss själva som de livsmirakler vi är.

När vi inte uttrycker oss fritt leder det ofta till en blockering i vårt halschakra (som representerar vår kommunikation).

Efter den här dagen kommer du att ta med dig verktyg som du kan träna på för att frigöra dig från allt som håller dig tillbaka från den du egentligen är. Med hjälp av din egen röst kommer du att kunna hela dig själv och transformeras.

 

Dagen kommer att avslutas med en tonresa, en resa där tonerna från min röst, klangskålar, flöjt, trumma, skallra och andra instrument tar dig på en härlig inre resa. Varje resa är unik. Jag kommer att komma nära dig så du får uppleva instrumentens olika ljudvågor och vibrationer rent fysiskt. Du kommer att ligga ner på golvet medan jag går runt i rummet och låter de olika tonerna och vibrationerna omsluta dig. ​

”The voice is not only indicative of a man´s character, but it is the expression of his spirit”. /Hazrat Inayat Khan

 

 

Alla är välkomna, inga förkunskaper i sång/musik behövs! Bara viljan och lusten att jobba med din röst.

 

Anmälan: sker till 073 254 22 76. Full betalning säkrar din plats. Du kan betala genom att swisha till 073-254 22 76, glöm inte att skriva ditt namn på överföringen!

Investering: (Fika ingår. Vid allergier v.g. meddela vid anmälan).

När:

Tid:

Plats:

För bokning och information ring till 073-254 22 76. Telefontid: 9-12.

Tonernas läkande kraft

Hela universum vibrerar. Allt består av toner. Toner är något som alltid har funnits omkring oss och inom oss. Toner finns i naturen, i vår egen röst, i de instrument vi har skapat m.m. Idag vet vi att toner påverkar vårt välmående på olika sätt, både positivt och negativt. De flesta av oss känner till att Pythagoras var matematiker, musiker, filosof och konstnär men det är inte många som vet att enligt gamla skrifter använde sig Pythagoras av stämgafflar för att hela.

 

Kom med till denna inspirerande kväll där jag berättar om vad tonhealing är, hur det fungerar, hur vi blir påverkade av alla dessa toner, ljud, oljud omkring oss. Vad är det som händer när vi hamnar ”urton” med Jorden, med varandra och oss själva och hur kan vi läka med hjälp av tonernas helande kraft.

Vi avslutar med en timmes klangbad där du får ligga ner och bada i tonerna, vibrationerna och frekvenserna från bl.a. tibetanska klangskålar, stämgafflar, skallra, och trumma.

Mer information om vad toner och vibrationer har för positiv verkan på oss kan du läsa under menyn "Om tonhealing".

 

Plats:

När:

Investering:

För bokning och information ring till 073-254 22 76. Telefontid: 9-12.

Klangresa, 60min

En resa där tonerna från min röst, klangskålar, flöjt, trumma, skallra och andra instrument tar dig på en härlig inre resa. Varje resa är unik. Jag går även nära dig så du får uppleva instrumentens olika ljudvågor och vibrationer rent fysiskt. Du kommer att ligga ner på en yogamatta medan jag går runt i rummet och låter de olika tonerna och vibrationerna omsluta dig. Mer information om vad toner och vibrationer har för positiv verkan på oss kan du läsa under menyn "Om tonhealing".

​© 2019 Själens toner - sjalenstoner@gmail.com - Tel: 073-254 22 76 - Telefontid: 9-12