Om Själens toner

För många år sedan började jag se en tendens i vårt samhälle där många levde sina liv på ett sätt som vi inte är skapta för och som inte är hållbart i längden och däribland fanns jag.

Jag hade en känsla av att vara tvingad till att hela tiden stretcha lite till på min stresstålighet och min uthållighet. En känsla av att det inte var okej att lyssna på sin kropp eller sin själ utan bara köra på kosta vad det kosta vill.

Ett exempel är att jag som tidigare konsult och som haft många arbetsplatser kunde se och erfara att det var normalt att komma till jobbet trots fysisk-, psykisk- och känslomässig ohälsa. Det fanns en förväntan av att vi skulle hålla våra inre i schack, prestera och samtidigt vara tacksamma för att vi överhuvudtaget fick vara där.

Sjukdomar och olika tillstånd såsom stress, ångest, depression, nedstämdhet, huvudvärk, kronisk värk blir idag allt vanligare och normaliseras. Jag är av den åsikten att det här sättet att leva på drar livet ur oss på ett långsamt men säkert sätt.

Så småningom i olika samtal med olika människor genom åren kunde jag konstatera att jag inte var ensam. Det fanns fler, många fler som kände som jag. Det fanns många människor där ute i vårt samhälle som längtade efter mer balans, harmoni, inre ro i sina liv och inte minst en god fysisk, mental- och känslomässig hälsa. Det fanns fler som upplevde en separation från sin nästa, som kände sig ensamma och längtade efter gemenskap, relationer där de kunde vara äkta, öppna och där de kände att det fanns en balans i givandet och tagandet.

 

Många tillsammans med mig längtade efter att kunna uttrycka sig bortom dessa begränsningar vi levde våra liv efter. En längtan efter att uttrycka oss utan rädslor för dömande.

Känslor av tomhet, vilsenhet och likgiltighet. Det fanns ingen ork till engagemang, ingen ork att titta längre bort än sina egna privata liv och många gånger en blindhet för det som fanns innanför stängda dörrar. Och tendensen jag ser är att det bara fortsätter att öka.

Ekvationen går helt enkelt inte ihop!

 

Hur kommer Själens toner in i bilden här?

 

Lite om min personliga resa kan ni ta del under menyn ”Om mig”.

Själens toner öppnade 2018 med en längtan att lära ut hur vi kan med hjälp av olika tekniker och verktyg hela oss själva, för vi har den förmågan! Vi besitter den fantastiska och enorma kraften att återigen ta makten över våra liv, över oss själva och transformeras.

 

Själens toner erbjuder en holistisk behandlingsform där med hjälp av toner, vibrationer och frekvenser hjälper dig att läka fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt.

Detta sker t.ex. med hjälp av tonterapibehandlingar, klasser där du badar i toner, vibrationer och frekvenser, du får olika verktyg som hjälper dig att befria din inre röst och eliminerar blockeringar, gamla programmeringar och annat som håller dig fast från att vara ditt sanna jag. Det finns cirklar där du finner inspiration, vägledning och verktyg som för dig närmare ditt sanna jag.

Detta resulterar i ett mer balanserat och harmoniskt liv där du upplever inre ro. Ett liv där du kan känna att du är välmående på alla plan, fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Ett liv där du kan uttrycka dig fritt utan rädslor. Ett mer kreativt liv och med mer flöde.

 

"Allt är energi och så är det bara. Matcha frekvensen av den verklighet du vill ha och du kan bara få den sortens verklighet. Det finns inget annat sätt. Detta är inte filosofi. Detta är fysik". ~ Albert Einstein​

 

​© 2019 Själens toner - sjalenstoner@gmail.com - Tel: 073-254 22 76 - Telefontid: 9-12