Om Tonhealing

Vad är tonhealing?

Tonhealing är en holistisk behandlingsform som helar dig fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. Genom regelbunden användning av tonterapi kan vi börja vibrera snabbare på cell- och molekylnivå vilket är vad man menar när man säger att man ”höjer sin frekvens”. På så sätt blir vi mindre ”kompakta” och negativa energier fastnar inte lika lätt på oss.

 

Tonhealing är baserat på ”sympatisk resonans” principen.

Resonans är vibrationens hastighet hos ett objekt och sympatisk resonans är när ett vibrerande objekt får ett annat objekt i närheten att vibrera i harmoni med det.

Vetenskapen om Cymatics visar att toner nära vår organism skapar en fysisk förändring inuti den och i vårt biomagnetiska fält. Cymatics visar alltså hur ljud formar materia.

 

Allt i Universum består av atomer och allt vibrerar, inklusive vi människor. All vibration skapar ljud vilket innebär att vi ÄR ljud. ​Allt har sin egen hastighet och frekvens så kan vi säga att när vi är sjuka eller mår dåligt på något sätt betyder det att det finns en del av oss som inte vibrerar i harmoni med varken sig själv eller med sin omgivning. Ungefär som en orkester. Det räcker att det bara är ett instrument som inte är rätt stämd så faller alltihopa.

De flesta sjukdomar/tillstånd börjar i vårt biomagnetiska fält som vi också kallar aura. Negativa tankar, känslor och programmeringar jobbar sig in i vårt biomagnetiska fält ända in i kroppen och manifesterar sig som sjukdomar/tillstånd.

Med hjälp av toner kan vi hjälpa den delen som tappat sin rätta frekvens och därför inte mår bra att börja vibrera i sin rätta frekvens. Det är nu healingen äger rum och vi kan nu börja återfår en optimal hälsosam vibration.

 

​© 2019 Själens toner - sjalenstoner@gmail.com - Tel: 073-254 22 76 - Telefontid: 9-12